Stötta Kunskapskretsloppet

Att stötta Kunskapskretsloppet...

 

 

 

Kontakt:

Mikael Rosengren

mikael@kunskapskretsloppet.se

Telefon: 070-714 90 03

 

 

 

... är att möjliggöra för barn att hjälpa fler barn runt om i världen lära sig läsa och skriva.

Att stötta Kunskapskretsloppet

För att alla ska ha möjlighet att agera sponsor till Kunskapskretsloppet välkomnar vi alla bidrag, stora som små. Att stötta Kunskapskretsloppet innebär att bidra till att fler lärande och skapande bokprojekt blir verklighet. Bokprojekt som bygger broar av kunskap och vänskap mellan barn och som ger fler barn i världen möjlighet att lära sig läsa och skriva. Varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.

Vi stöttar Kunskapskretsloppet

 

Nya Tidens Montessoriskola, Täby

Skolans ägare sponsrar skapandet av 1 000 böcker i ett bokprojekt som genomförs hösten 2014 i skolan. Det är det största enskilda bokprojektet hittills inom Kunskapskretsloppet där barn på minst 10 och upp emot 20 skolor i Tanzania får hjälp att lära sig läsa och skriva.

 

Svenska FN-förbundet

För arbetet med millenniemål 2: att alla barn i världen ska ha möjlighet att gå i grundskolan.

 

SSL

Strängnäs Kommuns förening för kontakt med Simanjiro i Tanzania där en av de mottagande skolorna av ett av bokpaketen finns.

 

Gripsholmsskolan

Deltar i två av bokprojekten och har med själ och hjärta samlat ihop pengar till böckerna som skickas till två skolor i Tanzania.

 

Project Playground

Stöttar för skapandet av sin bok som ska till en skola i Täby. Det är en del i ett kulturellt utbyte skolorna emellan. Skolan i Täby skapar även de en bok som ska till barnen på Project Playgrounds fredagsskola.

 

Förskolan Björntjänst

Stöttar för skapandet av sin bok "Vänner" som ska till en nybyggd skola på Dominikanska Republiken som byggs med stöd av Together For Better.